Minitremu Art Camp 2

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Minitremu Art Camp este o tabără gratuită de artă contemporană pentru elevi de liceu. E un fel de laborator nomad de experiențe estetice și de viață, aflat la a doua ediție. În tabără ai ocazia să te întâlnești și să vorbești liber cu mai mulți artiști relevanți scenei de artă contemporană românești și internaționale, prin ceea ce creează sau platformele pe care le-au construit. E și un loc unde se leagă prietenii.

În acest an, tabăra îi are invitați pe Perjovschi Dan, Anca Benera Arnold Estefan, ABC House Brussels, Márta Adorjáni(Matild), Razvan Anton,Levente Kozma (SIMULTAN), Xandra Popescu, Larisa Crunţeanu, Alina Popa și Florin Flueras ce vor susține individual sau în tandem, ateliere de desen, scriere, cercetare, documentare, legătorie de carte, foto-video, tehnologie, performance și curatoriat.

Minitremu își propune să faciliteze accesul la arta contemporană prin metode relevante şi directe, într-o formă ludică și interactivă, fiind un spațiu de dezvoltare creativă, prin care tinerii pot lua contact cu procese artistice ce generează dialog și reflexie și care îi ajută să-şi dezvolte propria viziune despre viață.[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”1739,1740,1741,1742,1743,1744,1745,1746,1747,1748,1749,1750″][vc_separator][vc_column_text]


© Ilustrații și design grafic afiș: Sorina Vazelina

© Credit foto: Minitremu[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share articol

[ssba]