Talk NO_ISBN cu Bernhard Cella @ GAleria Posibilă de NAG

[vc_row][vc_column][vc_column_text]NO-ISBN. net

Bernhard Cella este un artist austriac, interesat de condițiile generale, economice și sculpturale, care pot servi cărții de artist ca material artistic. Până acum, el a conceput un model 1:1 al librăriei în atelierul său, Salon für Kunstbuch [Salon for Artbooks]. Din 2007, Cella colecționează nu mai puțin de 15.000 de cărți de artist pe care le aranjează constant în variante neobișnuite, în așa fel încât ele să intre într-un dialog material. Achiziția și vânzarea de carte au devenit parte integrantă în practica sa artistică.

In cadrul proiectului de design de carte Cele mai frumoase carti din Romania, Cella prezintă a doua ediție, extinsă, a ‘NO-ISBN On Self Publishing’, o carte care investighează cărți extraordinare, dar care nu fac parte din circuitul și piața internațională. Registrul conține 1.800 de elemente care au trei caracteristici comune: sunt recente, printate pe hârtie și circulă fără ISBN.

Bernhard Cella va introduce no-isbn.net – o nouă platformă și arhivă online pentru NO-ISBN și publicație independentă.

Bernhard Cella, născut în 1969, trăiește în Viena și Triest. Are studii în arte vizuale și scenografie la Academy of Fine Arts Vienna și University of Fine Arts Hamburg.

http://salon-fuer-kunstbuch.at/

noisbn_16noisbn_15noisbn_14noisbn_13noisbn_12noisbn_11noisbn_10noisbn_09noisbn_08noisbn_07noisbn_06noisbn_05noisbn_04noisbn_03noisbn_02noisbn_01no_isbn_cover


Credite foto © Veronica Negrilă[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share articol

[ssba]