Corina Cotorobai. Cărți selectate. @ Galeria Posibilă

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ce este o carte cu design bun? Ce trebuie luat în considerare și de unde începem, atunci când dorim excelența în mediul designului grafic și al designului de literă?
Cărțile alese de Corina Cotorobai (și prezentate la conferința din cadrul Cele mai frumoase cărți) pot fi răsfoite la galerie.

Corina Cotorobai este designer de literă care a studiat în Chișinău (1997), Haga (2001) și Arnhem (2003). Încheind un cerc complet de la educație în artă clasică pană la arte aplicate, Corina s-a îndrăgostit de literă de la început, prin design grafic în general, typography și design de literă în particular. Susținătoare a școlii tipografice olandeze și absolventă a Academiei Regale de Artă din Haga și Werkplaats Typografie din Arnhem (ArtEZ), și co-fondatoare a brand-ului independent de type OurType (2003-2017), Corina are în spate două decenii și jumătate de creație tipografică multidisciplinară. De la Best Dutch Book designs, până la Best Book Designs of the World, Corina lucrează în prezent la un nou label ce va aduce încă o dată sub aceeași umbrelă cele mai bune talente din domeniul tipografic și al tipului de literă.

carti_selectate_02carti_selectate_01


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share articol

[ssba]