CMFC la Gaudeamus în Lumea Dacia

[vc_row][vc_column][vc_column_text]„Cele mai frumoase cărți din România” la Gaudeamus în Lumea Dacia
22 – 26 noiembrie


„Cele mai frumoase cărți din România” ajung la Gaudemus, în perioada 22-26 Noiembrie, în standul DACIA amplasat chiar la intrarea în pavilionul central al complexului Romexpo din București.

Timp de cinci zile, Dacia dă întâlnire pasionaților de educație în standul său, unde veți putea răsfoi cărțile finaliste al concursului național de design de carte CMFC, ediția 2017.

 

„Cele mai frumoase cărți din România” Ateliere educaționale, lansări de carte,  sunt  atracțiile din standul Dacia, la Gaudeamus.

 

Tot în standul Dacia, publicul este invitat la o serie de activități, dintre care amintim:


Vineri, 24 noiembrie – lansarea Marelui Premiu CMFC 2017

18:00                Atelier și lansare de carte Sfaturi pentru fetițe, Mark Twain – marele premiu al concursului « Cele mai frumoase cărți din România 2017 ».

Duminică, 26 noiembrie

16:00                Prezentarea Premiului Goncourt în România – Institutul Francez din Romania.

 

Mai multe informații despre programul târgului Gaudeamus puteți găsi pe www.gaudeamus.ro.

 

Dacia vă oferă și șansa unor îmbucurătoare concursuri. Vizitatorii care vor posta pe pagina lor de Facebook, alături de hashtag-urile dedicate #DacialaGaudeamus și #Lumea Dacia, fotografia proprie realizată în zona foto de la standul Dacia, vor putea intra în concurs pentru marele premiu: un weekend cu Dacia Logan MCV Stepway.

Cei care vor posta #Celemaifrumoasecarti vor putea primi likeurile noastre și alese mulțumiri.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share articol

[ssba]