Atelier de scotocit și născocit povești cu Victoria Pătrașcu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Atelier organizat de Ghidul Pozneț de Cultură în expoziția De-a Cele Mai frumoase Cărți pentru copii

Sâmbătă, 25 martie, ora 11.00

Ziua de 29 februarie este o zi specială, care vine odată la patru ani. Dar dacă n-ar fi doar atât? Dacă această zi ar tulbura ordinea știută? Dacă v-ați trezi, brusc, că lucrurile o iau razna? Chiar asta i s-a întâmplat lui Victor, personajul principal din ”Carnavalul notelor”.
Pornind de la povestea apărută în numărul 11 al Ghidului Pozneț de Cultură, scriitoarea Victoria Pătrașcu invită copiii de 6-9 ani la atelier de scotociri și născociri, sâmbătă, 25 martie 2017, la ora 11.00, la Muzeul Hărților și Cărții Vechi.

Vom asculta povestea notelor care pleacă din carnete și cataloage, iar apoi vom construi alte povești, cu alte personaje pe care le veți inventa voi. Si, pentru că tema este ”Carnavalul”, vă așteptăm cu masca preferată.

Preț participare copil: 27 de lei (este inclus și prețul biletului de intrare în Muzeu).
Părinții/însoțitorii vor plăti prețul accesului în Muzeu (8 lei).
Număr locuri: 15. Atenție, este necesară rezervarea pe e-mail la adresa lunadinmansarda@gmail.com!
Atelierul are loc în cadrul expoziției „De-a cele mai frumoase cărți pentru copii”, de la Muzeul Național al Hărților (str. Londra, nr. 39, sector 1, București)
Vârstă recomandată: 6-9 ani[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”1468,1469,1470,1471,1472,1473″][/vc_column][/vc_row]

Share articol

[ssba]