atelier profesional

Comunicare vizuală şi publicații în instituţiile culturale

atelier profesional

Marţi, 13 septembrie 2016, ora 17.00
ARCUB, București,

Atelierul profesional Comunicare vizuală şi publicații în instituţiile culturale este realizat de doamna Annette Lucas, grafician și expert în comunicare culturală, cofondator al studioului de graphic design Atalante din Franţa, specializat în domeniul cultural.

Atelierul se adresează atât graficienilor care lucrează în instituţii culturale, cât şi managerilor din aceste instituţii. Va fi o activitate interactivă pe subiecte legate de comunicarea vizuală a producțiilor diverse: expoziţii muzeale, spectacole de teatru sau balet, cât şi despre procesul realizării publicaţiilor în cadrul instituţiilor culturale.
Activitatea se desfăşoară în cadrul proiectului Cele mai frumoase cărţi din România, realizat de Asociaţia pentru Performanţă şi Cultură, cu sprijinul financiar al AFCN şi în parteneriat cu Institutul Francez din București şi ARCUB.

Pentru a participa vă rugăm să vă înscrieţi la adresa de e-mail acasa@celemaifrumoasecarti.ro şi să completaţi acest formular.

Annette Lucas
După o diplomă de graphic design la Londra, Annette Lucas a lucrat ca freelancer în Paris pentru diverse ziare şi publicaţii (Le Monde, Libération, Télérama). În 1992 a fondat împreună cu Xavier Barral studioul de creatie Atalante. De atunci, a condus Atalante, un studio de graphic design specializat în subiecte culturale și în design de carte (clienți: orașul muzicii, Opera Națională din Paris, Teatrul Rond-Point, Centrul George Pompidou, Muzeul de Artă Modernă etc…). Este asociată în Editura Xavier Barral, înființată în 2002.
www.atalante-paris.fr
http://exb.fr/en/

Share articol

[ssba]