Prelungire înscrieri CMFC 2017 până pe 5 Septembrie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Înscrierile la concursul național de design de carte Cele mai frumoase cărți din România 2017, ediția a IV-a, se prelungesc până pe 5 Septembrie

Editurile, autorii, graficienii, designerii de carte, ilustratorii din România și Republica Moldova pot înscrie cărți apărute în ultimul an în concursul național de design de carte.

La următoarele link-uri găsiți regulamentul care descrie condiţiile de participare şi formularul de înscriere:

 

REGULAMENT 2017

Formular de înscriere 2017[/vc_column_text][vc_column_text]Jurizarea va avea loc în perioada 11 – 12 septembrie la București, iar cărțile selectate vor face parte dintr-o expoziție itinerantă în țară și în străinătate și, de asemenea, vor reprezenta România în competiția internațională de design de carte Best Book Design from All Over the World, Leipzig 2018.

Proiectul cultural este finanțat cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național.

În această ediție juriul va acorda două noi premii: Premiul pentru CARTE DE FOTOGRAFIE și Premiul pentru DESIGN DE COLECȚIE, pe de o parte pentru a încuraja folosirea cărții drept mediu de expresie, iar pe de alta, pentru a promova importanța designului de carte în cazul cărților de tiraj mare.

Premiul pentru tânăr designer este acordat de ICR și Centrul Național al Cărții și constă în susținerea unei deplasări și participarea unui artist la programul unui târg internațional de carte în străinătate.

Membrii juriului sunt: Alina Șerban (istoric de artă și editor), Timotei Nădășan (designer, artist, editor), Anca Adina Cojocaru (designer, artist), Alexe Popescu (graphic designer), Ramona Chirica (curator de ilustrație) și Lysiane Bollenbach (autor, graphic designer, director artistic și artist vizual), invitată din Franța cu sprijinul Institutului Francez din București.

Înscrierile sunt așteptate la:

Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi

Str. Londra nr. 39, București, sector 1

În atenția Despinei Hașegan

Telefon 0722 437 747

sau

Asociația pentru Performanță și Cultură

Str. Cometei nr. 5, etaj 3, Cluj-Napoca

În atenția Alexandrei Chițu

Telefon 0722 818 231

 

Pentru mai multe informații sau confirmarea primirii înscrierii ne puteți contacta pe acasa@celemaifrumoasecarti.ro sau la numerele de telefon 0722 437 747 sau 0722 818 231.


© Vizualuri CMFC 2017: Grapho_mat[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share articol

[ssba]