Atelier de crescut MIC

Atelier de crescut MIC în cadrul expoziției CMFC – Selecția 2016 la Institutul Francez

Alături de prietenii noștri de la Asociaţia Da’DeCe și de Institutul Francez din București, partenerul nostru de încredere, îi invităm pe copiii de 7 – 12 ani, miercuri, 21 iunie, de la ora 10:30, la un atelier jucăuș și relaxat, de început de vacanță, în expoziția Cele Mai Frumoase Cărți din România, Selecția 2016.
Veniți la „atelierul de crescut mic” unde, copii şi părinţi deopotrivă, împreună cu Laura Grűnberg, specialistă în combaterea crescutului excesiv la oameni (www.vestidesprepovesti.ro) şi Iulia Iordan, specialistă în ierburi şi căsuţe tămăduitoare, (www.iuliaiordan.ro) vom citi, ne vom juca şi ne vom pune minţile şi sufletele la lucru pentru a găsi soluţii de dat în mintea copiilor.

A crește prea mare (nu în înălțime!) poate fi extrem de periculos pentru omenire. Se pare că în jurul nostru tot mai mulți oameni cresc peste măsură: sunt morocănoși, plictisiți, preocupați mai mult de a avea decât de a fi, se îmbracă fără sare și piper, nu se mai țin de mână pe stradă, au uitat să danseze, să privească cerul, să miroasă o plantă sau să îşi dorească o căsuţă în copac.

Haideți să găsim împreună soluții pentru ca micuții să nu crească prea mari iar cei deja mari să redevină copii.

Evenimentul are loc in cadrul unui proiectului cultural confinațat de AFCN.

INTRAREA ESTE LIBERĂ pe bază de înscriere prin e-mail la inscrieri@asociatiadadece.ro

Share articol

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone